Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csuti Balázs fogta a legtöbb halat az idei Kocsis György Emlékversenyen

2018.01.01

Mai napon került megrendezésre az Elektromosok Sporthorgász Egyesület hagyományos egyesületi versenye,melyet 2015.évtől Kocsis György horgásztársuk emlékére tart az egyesület. Kocsis György az egyesület tagja volt több mint 30 évig és aktív versenyzőként segítette az Elektromosok Sporthorgász Egyesületét. A versenyfelelősi, csapatkapitányi feladatokat is sok évig látta el, melyben mindig kiemelt szerepet kapott a fiatalok segítése. Az idei verseny helyszíne a lukácsházi Abért II.tó volt. A reggeli regisztráción 34 fő nevezett a versenyre, melyből 3 fővolt utánpótlás korú pecás. Porteleki Gábor egyesületi elnök megnyitója és technikai tájékoztatója után megtörtént a sorsolás a versenyzők elfoglalták rajthelyeiket. A versenyző és a hobbi kategória indulói is két szektorban mérték össze tudásukat. Szerencsére a versenyt az égiek megajándékozták egy kellemes –esőmentes - őszi időjárással. Az Abért-tó halai nem igazán voltak elemükben, vélhetőn a hét eleji esőzések nagyon lehűtötték a tavat és a pontyok, amurok kapókedve elmaradt a megszokottól.  

   

A szektor első helyért szoros verseny volt a profik között a „B” szektorban. Csuti Balázsnak 11.190 grammot sikerült végül fogni, míg a szektorában a második helyet - 340 grammal lemaradva -Magyar László szerezte meg 10.850 gramm eredménnyel. Az „A” szektorban Horváth Zsoltnak már 5.850 gramm is elég volt a győzelemhez. A hobbik között a legjobb vendég horgász az „A” szektorban 8.090 grammal Sasvári Richárd lett, míg a „B” szektorban Bálint Gábor végzett 6.010 grammal. Az egyesületi versenyzők közül hobbiban Durnek Mihály lett az első 3.950 grammal, őt követte Németh László 3.190 gramm fogással, a bronzérmet Puskás Norbert szerezte meg 2.550 gramm hallal. Az ifik között Bicsák Barnabás 690 grammal nyerte szektorát.

   

Összegzésül elmondható, hogy a mai verseny az Abért-tavaktól megszokott rekord halmennyiségek helyett a jó hangulat és a kellemes időjárásról marad emlékezetes. Az eredményhirdetésen Porteleki Gábor megköszönte a sportszerű részvételt, majd ismertette az eredményeket és Kocsis Balázzsal közösen ajándéktárgyakat és emléktárgyakat adtak át. Az egyesületi ajándékok mellett a Mini-Zoo Díszállat és Horgászbolt, valamint a Ho-Ho Horgászbolt értékes ajándékutalványai is átadásra került, melyért ezúton is köszönetét fejezi ki az egyesület vezetősége.  

Versenyen készült képek itt érhetőek el >>>

A 100.000 Forintos összdíjazású versenyen az ajándékok az alábbi díjazottak között kerültek kiosztásra:

Versenyhorgász kategóriában: 1. Csuti Balázs B sec. I. 11190 gr (Kocsis György Vándorserleg nyert el) 2. Horváth Zsolt A sec. I. 5850 gr 3. Magyar László B sec. II. 10850 gr (Elektromosok Vándorserlege nyerte el) 4. Kovács Péter A sec. II. 4120 gr 5. Török Zoltán B sec. III. 5990 gr 6. Tordai Gábor A sec. III. 3020 gr

Hobbi horgász Elektromos versenyzője: 1. Durnek Mihály 3950 gr 2. Németh László 3190 gr 3. Puskás Norbert 2550 gr Hobbi horgász más egyesület versenyzője: 1. Sasvári Rihárd A sec. I. 8090 gr 2. Bálint Gábor B sec. I. 6010 gr Ifi horgász versenyző: 1. Bicsák Barnabás 690 gr 2. Kovács Viktor 540 gr 3. Spizer Levente 390 gr  

Az Elektromosok SHE. ezúton is köszöni a segítőknek, versenyzőknek,

hogy részvételükkel megtisztelték a rendezvényt!